KNWU Wedstrijden

Club 2 Wedstrijden

 

 RHP8925

Met enthousiasme nodigen we alle rijdende leden uit om deel te nemen aan de Club-2-Club wedstrijden tussen De Spuicrossers en FCC Barendrecht.

Een vriendschappelijke wedstrijd en en voor nieuwe rijders op een laagdrempelige wijze een eerste kennismaking met BMX in wedstrijdverband. De wedstrijd wordt gereden volgens KNWU jury en reglementen.

Datum: de wedstrijden worden verdeeld over het seizoen heen gereden en data wordt gedeeld via Telegram en besloten facebook groep.  Afwisselend wordt er op de baan van Oud-Beijerland of Barendrecht gereden.

 

Soort wedstrijd:        indeling op basis van licentieleeftijd vanaf 5 jaar.

Deelname:                  Ieder actief lid van FCC Barendrecht en De Spuicrossers, je hoeft je alleen maar aan te melden.

Licentie:                      KNWU Start- en wedstrijdlicentie

Deelname kosten:      Middels de contributie.

Voorinschrijving        middels Google Forms, verspreid via Telegram.

Aanvullende informatie of afgelasting wordt altijd via Telegram gedeeld. Check Telegram ook altijd voordat je van huis vertrekt.

Vrijwilliger:              De wedstrijd wordt georganiseerd op basis van vrijwillige hulp. Wil je een keer helpen met de wedstrijd? Meld je dan vooraf aan bij de

inschrijving van de wedstrijd. Wij zorgen dat je hulp krijgt bij de taak. Voor vragen kan je terecht bij: Sebastiaan Heijman of Petra van Haaren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zuid Holland BMX Wedstrijden 

 RHP8923

 De Zuid Hollandse wedstrijden zijn wedstrijden die gezamenlijke georganiseerd worden door de 4 verenigingen van Zuid Holland; Rijswijk, Barendrecht, Zoetermeer en Oud-Beijerland. 

Het zijn vriendschappelijke, kleine wedstrijden die goed aansluiten na de Club – 2 – Club wedstrijd waar de meeste rijders wel aan hebben meegedaan. De wedstrijd wordt gereden volgens KNWU jury en reglementen.

Datum: de wedstrijden worden verdeeld over het seizoen heen gereden en data wordt gedeeld via Telegram. Iedere baan komt een keer aan de beurt.

Soort wedstrijd:        indeling op basis van licentieleeftijd vanaf 5 jaar.

  • Het Zuid Hollands Kampioenschap:     1 daagse wedstrijd, iedere club organiseert om de beurt een wedstrijd.
  • De Zuid Holland Cup:                             4 wedstrijden of 4 afwisselende banen.

Deelname:                  Ieder actief lid van een Zuid Hollandse fietscrossvereniging.

Licentie:                      KNWU Start- en wedstrijdlicentie

Deelname kosten:      volgt.

Voorinschrijving        volgt.

Aanvullende informatie of afgelasting wordt altijd via Telegram gedeeld. Check Telegram ook altijd voordat je van huis vertrekt

Vrijwilliger:                 De wedstrijd wordt georganiseerd op basis van vrijwillige hulp. Wil je een keer helpen met de wedstrijd? Meld je dan vooraf aan bij het wedstrijdsecretariaat van de vereniging of organiserende wedstrijd. Wij zorgen dat je hulp krijgt bij de taak. Voor vragen kan je terecht bij:  Sebastiaan Heijman of Petra van Haaren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verenigingen:             BMX Zoetermeer – Zoetermeer / FCC Rijswijk – Rijswijk / De Spuicrossers – Oud – Beijerland / FCC Barendrecht - Barendrecht

 

BMX West Competitie Wedstrijden  

 RHP2692

Vanuit het KNWU, afdeling West, wordt jaarlijks de BMX West Competitie (BWC) georganiseerd. Een competitie tussen rijders uit Utrecht, Zuid- en Noord Holland. Heb je club 2 club ervaring, dan is dit een mooie competitie om je ervaringen uit te breiden en andere banen te leren rijden.

De wedstrijd wordt gereden volgens KNWU jury en reglementen.

 Datum: de wedstrijden worden verdeeld over het seizoen heen gereden en data wordt gedeeld via Telegram en besloten facebook groep. Er wordt geprobeerd om gedurende het seizoen 8 wedstrijden te rijden.

 

Soort wedstrijd: Eigen Klasse: Indeling op basis van licentieleeftijd, competitie

Open klasse:      Indeling op basis van dagleeftijd, dubbele leeftijdklasse, dagleeftijd.

Deelname:                           Ieder actief lid van fietscrossverenigingen uit Noord- en Zuid Holland en Utrecht.

Licentie:                                KNWU Start- en wedstrijdlicentie

Deelname kosten:      volgens reglement ( www.bmxwest.nl ) wedstrijd- en abonnementskosten.

Voorinschrijving               volgens reglement

Aanvullende informatie of afgelasting wordt altijd via Telegram gedeeld. Check Telegram en de site van de afdeling ook altijd voordat je van huis vertrekt.

Vrijwilliger:                          De wedstrijd wordt georganiseerd op basis van vrijwillige hulp.

Voor de meeste Official taken op de baan en de jury is een certificaat nodig.  Tijdens een BWC wedstrijd kan je een Proeve van Bekwaamheid afleggen. Heb jij interesse en help je op die manier mee aan een goede, rechtvaardige wedstrijd voor de rijders, dan kan je contact opnemen met Petra van Haaren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verenigingen:                     FCC The Wheely’s – Baarn  / FCC Barendrecht – Barendrecht / FCC De Kombocht / Bussum / FCC De Boscrossers – Heiloo / BMX De Kley-drivers – Langedijk / FCC De Spuicrossers – Oud Beijerland / FCC Rijswijk – Rijswijk / FC Schagen – Schagen / Uithoornse WTC – Uithoorn / FCC Wijkeroog / Velsen Noord / BMX Zoetermeer – Zoetermeer / HSC de Bataaf – Zwanenburg / NCC Nijkerk – Nijkerk / BMX Stedebroek - Bovenkarspel

 

Nederlands Kampioenschap Clubs (NKC) 

 RHP2449

Jaarlijks organiseert de KNWU het Nederlands Kampioenschap Clubs. Traditiegetrouw is dit de eerste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd organisatie rouleert per per jaar van afdeling West, Noord, Zuid.

Anders dan de naam doet vermoeden, is het NKC vooral een wedstrijd waar we ons als club willen presenteren in saamhorigheid en enthousiasme.

We nodigen iedereen met enig BWC ervaring uit om deel te nemen. Voor licentierijders zijn er ranking punten te verdienen.

De wedstrijd wordt gereden volgens KNWU jury en reglementen.

Datum:                        laatste weekend van maart.

Soort wedstrijd:        Indeling op basis van licentieleeftijd, eigen klasse voor dames en heren.

Deelname:                  Iedereen met een KNWU lidmaatschap. Landelijke wedstrijd.

Licentie:                      KNWU Start- en wedstrijdlicentie

Deelname kosten:      volgens reglement ( www.nkbmx.nl )

Voorinschrijving        volgens reglement

Aanvullende informatie of afgelasting wordt altijd via Telegram gedeeld. Check Telegram en de site van de afdeling ook altijd voordat je van huis vertrekt.

Vrijwilliger: