Sponsor worden

Club van 100

club100

• U sponsort d.m.v. een afbeelding op het Club van 100 bord in de kantine.


• Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website. 

Reclamebord

  • U sponsort d.m.v. een enkelzijdig bedrukt reclamebord van 2,85 x 1 m welke langs de baan geplaatst kan worden.
  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

borden2borden

Reclamedoeken op startheuvel

  • U sponsort d.m.v. een enkelzijdig bedrukt geperforeerd doek aan de achterzijde of zijkant van de startheuvel. Door dit doek zullen de rijders meer uit de wind staan als ze zich gaan opstellen aan het starthek. Uw logo zal aan de zijde van het starthek zichtbaar zijn zodat deze op de foto zichtbaar is als de rijders worden gefotografeerd als ze aan het starthek staan of vertrekken.
  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

startheuvel1startheuvel2

Er zijn ook combinaties mogelijk van de verschillende opties. Per combinatie zal er dan een aantrekkelijke aanbieding worden gemaakt die zowel voor u als voor ons interessant is.

Mochten er andere wensen zijn, hierbij te denken aan alternatieve vormen van sponsoring (jassen voor de trainers, sporttassen voor de rijders of een mooie afbeelding op de container die onder de startheuvel is geplaatst) of sponsoring in natura neem dan contact met ons op.

Graag komen wij met u in contact, wij zijn te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees in onderstaande PDF document welke sponsormogelijkheden er zijn bij FCC Barendrecht

Sponsorpakket