Shirtsponsors

Wildeboer Autoschadespecialist

Autoschade Wildeboer herstelt alle merken en typen auto's en is aangesloten bij alle verzekeraars. Ook schade aan kunststof onderdelen kunnen wij herstellen d.m.v. kunststoflassen.

Wij zijn gecertificeerd voor reparaties aan aluminium carrosserieën en onderdelen. Continu investeren in de nieuwste technieken vinden we belangrijk.

Van het voordelig herstellen van kleine (parkeer-)schades d.m.v. bijvoorbeeld spotrepair, het spuiten van de bumpers tot het kalibreren van camera's en radars op de nieuwste auto’s bent u op het juiste adres bij Autoschade Wildeboer. 

www.autoschade-wildeboer.nl

Van Olderen Bouw

Zoekt u een aannemer voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u op zoek naar Van Olderen Bouw. Wij zijn gespecialiseerd in afbouw, renovatie en onderhoud, zowel voor bedrijven als particulieren. Liefde voor het vak, aandacht voor de wensen van de klant en 100% vakmanschap zijn onze belangrijkste gereedschappen. Vanuit onze vestiging in Zwijndrecht werken wij in de randstad en Noord-Brabant. Meer weten over onze mogelijkheden?

Bel Van Olderen Bouw op 078 6427249.

Wuister Bouw

Wuister Bouw is een zelfstandig bedrijf dat wordt geleid door Algemeen Directeur Patrick Wuister.

Patrick Wuister begeleidt en ondersteunt vanuit zijn jarenlange praktijkervaring de uitvoering van ieder project en zorgt voor de technische leiding van het bedrijf. Patrick wordt ondersteund door Wesley Jerphanion die met zijn bouwkundige achtergrond zorg draagt voor de werkvoorbereiding en calculaties van de projecten.

Ons vakbekwame personeel zorgt voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden.

De 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit kan als iets typisch Wuister Bouw gezien worden. Wij zijn over het algemeen harde werkers die gewend zijn om de schouders eronder te zetten. Deze mentaliteit voor het harde werken is iets wat kenmerkend is voor Wuister Bouw, en is iets wat onze klanten van ons verwachten, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit.

Bij Wuister Bouw kunt u terecht voor bouwkundig onderhoud, verbouw en verbetering, renovatie en restauratie.

www.pwuisterbouw.nl 

Schottenkeet

Bouwer van ons clubhuis.

Aker Engineering is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft toegelegd op het produceren, leveren en bouwen van hoogwaardige en energiezuinige modulaire gebouwen die passen bij uw specifieke project en voldoen aan de nieuwste en hoogste veiligheids- en duurzaamheidsnormen tegen een zeer concurrerende prijs.

We leveren naar precieze afmeting van uw keuze, van 20m² tot meer dan 6.000 m² en ook verplaatsbare bouwketen.

In onze branche zijn wij de voorloper in het gebruik van maximaal geïsoleerde wanden en standaard dubbele beglazing en door de toepassing van innovatieve isolerende materialen kunt u tot wel een derde aan kosten besparen op energieverbruik.

Maatschappelijk ondernemen krijgt door onze gebouwen een daadwerkelijk tastbaar resultaat.

www.schottenkeet.com

010 Fietsen

Al sinds 2006 is Kuijper tweewielers het adres in Rotterdam Bergpolder voor betaalbare fietsreparaties, verkoop van nieuwe & gebruikte fietsen en de huur van fietsen. Voor €8,50 per dag trap je lachend langs de Boogjes, de Markthal en over de Erasmusbrug.

Recycling staat bij ons hoog aangeschreven en een beter milieu begint dan ook bij jezelf. Daarom recyclen wij oude fietsen en waar mogelijk krijgen onderdelen een tweede leven. Kan dat helaas een keertje niet, dan zorgen we ervoor dat we de materialen op de juiste manier scheiden en afvoeren.

www.010fietsen.nl

Benjan Motoren

Als Honda Dealer zijn wij gericht op de verkoop van nieuwe en gebruikte Honda motoren.

Ook verkopen wij gebruikte motoren van andere merken.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van uw motorfiets in onze werkplaats.  De nadruk ligt op het merk Honda, maar met andere merken motorfietsen kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, onderdelen, nieuwe banden en schade taxatie .

www.benjan.nl