Ben je geïnteresseerd in BMX ?

 

 RHP8571   RHP8949   RHP8925

Ben je 6 jaar of ouder en wil je een keertje komen proefrijden? 

 

Let op wachtlijst (zie onder) !

De proefles bij FCC Barendrecht;

FCC Barendrecht organiseert een paar keer per jaar een gratis proeflessen. Op deze proefles kunnen geïntresseerden kennismaken met de sport. De deelnemers kunnen gebruik maken van een fiets, helm en handschoenen van de club.

Heb je na de proefles de smaak te pakken maar wil je nog een paar keer proberen voordat je besluit om lid te worden?  Dat kan, FCC Barendrecht heeft hiervoor een strippenkaart geintroduceerd, kosten €35,- . Met deze strippenkaart koopt u nog 3 extra kennismakingslessen. Deze lessen zijn inclusief het gebruik van materiaal (fiets, helm en handschoenen) van de club.

Na deze 3 lessen kunt u besluiten om wel/niet lid te worden.

Wij willen jullie graag verzoeken om rekening te houden dat de normale trainingen, bij lid zijn, plaats vinden op maandagavonden 18:00-19:00u. Past dit niet, dan gelieve niet aan te melden. Er zijn helaas geen andere trainingsmomenten voor beginnende rijders.
Voor rijders ouder dan 14 jaar kan hiervan worden afgeweken.

Aanmelden voor een proefles kan via het digitale inschijf formulierDoor de grote animo in de BMX sport zijn de meeste trainingsgroepen redelijk vol. We werken daarom met een wachtlijst voor de proeflessen. Graag uw begrip hiervoor. Na digitale inschrijving ontvangt u binnen een paar maanden een uitnodiging voor de proefles. 

Vragen over de proefles kunt u hier stellen

Komt u niet uit de directe region Barendrecht?

Wij vragen geinteresseerden uit de regio's Brabant, Hoeksewaard of (ten noorden/oosten van) Rotterdam en/of (ten oosten van) Papendrecht en/of uit Dordrecht zich aan te melden bij andere BMX clubs in de regio zoals: FCC Spuicrossers (Oud Beijerland), FCC Geldermalsen of  FCC de Weirijders in Tiel of BMX Zoetermeer of FCC Rijswijk (klik op de naam voor een link naar de website van de club)

 

Wachtlijst

Door de grote animo in de BMX sport zijn de meeste trainingsgroepen redelijk vol. We werken daarom met een wachtlijst voor de proeflessen. Graag uw begrip hiervoor. Na digitale inschrijving ontvangt u Q1 2023 een uitnodiging voor de proefles.