Geïnteresseerd in een keer fietscrossen?

Lijkt het BMX-en en/of fietscrossen je wat en zou je het een keertje willen proberen?
Dan ben je van harte welkom voor een proeftraining. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen meerijden op de baan. We hebben speciaal voor dit doel een aantal fietsen en helmen plus handschoenen staan om uit te lenen.


Knie en elleboogbeschermers, bijvoorbeeld van het skaten, kan men eventueel zelf meenemen. Een lange strakke spijkerbroek is verplicht!
Als hij of zij de baan zonder hulp CQ vallen rond komt, dan kan er direct meegetraind worden.


Bevalt het BMX-en, dan kan men éénmalig een 4 strippenkaart aanschaffen á €20,-. Dit is dan inclusief het gebruik van het clubmateriaal (fiets/helm) (voor zover beschikbaar op die dag) en verzekering via KNWU.


Na de proefles en de 4 proeftrainingen moet je besluiten of je wel of geen lid wil worden of niet doorgaat met BMX.
Lidmaatschap (2018) kost € 173,50. Dit is inclusief wedstrijdgeld voor Club2Club wedstrijden, het basislidmaatschap KNWU (á €11,50), verplichte FCC Barendrecht clubshirt en de verplichte afname van 10 loten Grote Club Actie.

 

Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen is het in momenteel niet meer mogelijk om aan te melden voor een proeftraining met het lenen van materiaal. Heb je al eigen materiaal, neem dan contact op met de trainer.

Vermoedelijk kunnen we pas in 2019 weer starten met nieuwe proeftrainingen en strippenkaarten.

Interesse in een proeftraining?


Meld je zoon of dochter aan om mee te doen met een proeftraining. Graag zijn/haar leeftijd vermelden in de aanmelding omdat we verschillende groepen hebben Klik hier contact op met de trainer.